Bielemantreffen en onze eigen schietwedstrijden

Uit

Geachte leden van Schutterij St Antonius,

Hieronder vindt u alle details die u nodig heeft voor het Bielemantreffen op zaterdag 7 oktober, georganiseerd door Schutterij Wilhelmina Didam, en onze eigen schietwedstrijden op zondag 8 oktober.

Bielemantreffen op zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober wordt het Bielemantreffen georganiseerd door Schutterij Wilhelmina Didam. Het belooft een geweldige dag te worden vol competitie en gezelligheid. Hier zijn enkele belangrijke details:

Locatie: Markthal te Didam
Bereikbaarheid: Houd er rekening mee dat de Raadhuisstraat richting de Markthal is afgesloten. Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van de markthal. Voor de Bielenmannen uit Didam wordt verzocht om met de fiets te komen.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14:00: Aanvang Bielenmannen (aanmelden en keuring)
  • 14:30: Voorstellen Bielenmannen
  • 14:45: Welkomstwoord voorzitters
  • 15:00: Begin wedstrijden
  • 18:30: Prijsuitreiking
  • 19:00: Begin feestavond

Schietwedstrijden op zondag 8 oktober

Op zondag 8 oktober organiseert Koninklijke Schutterij St. Antonius haar eigen schietwedstrijden bij de schietpaal aan de Smallestraat. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen, dus breng gerust vrienden en familie mee. Hier zijn de details:

Locatie: Schietpaal aan de Smallestraat
Tijd: Van 11:00 tot 13:00 uur kunt u aan beide zijden van de schietpaal schieten. Vanaf ongeveer 13:00 uur begint het kampen.
Deelname: Zowel leden als niet-leden, dames en heren zijn welkom. Er zijn diverse aantrekkelijke geldprijzen te verdienen.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u zich kunt legitimeren om deel te nemen aan het schieten. Zonder identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) te laten zien, kunt u niet deelnemen aan het schieten.

Het bestuur kijkt uit naar een fantastische opkomst en een gezellige dag vol schietplezier. Laten we er samen een geweldig weekend van maken!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Koninklijke R.K. Schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk