Belangrijke informatie tijdens ons jubileumweekend

EHBO

Op het Sportpark zijn de hele dag mensen van de EHBO aanwezig. De EHBO post bevind zich in kleedkamer 8 van de sportpark.

Aansprakelijkheid

Schutterij St. Antonius, v.v. Sprinkhanen, Kring Montferland en de Federatie zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, vermissingen of schade, veroorzaakt door of overkomen aan deelnemende verenigingen en particulieren. De Schutterijen en Gilden zijn zelf verantwoordelijk voor beheer en opslag van wapens, instrumenten, materiaal enz. Deze kunnen onder het afdak bij kleedkamer 2 worden geplaatst, er is geen toezicht vanuit de organiserende vereniging.

Consumpties

Tijdens het hele weekeind van 22 t/m 24 april werken wij met munten welke na het evenement niet meer geldig zijn. Alle consumpties (drank, eten en ijs) zijn alleen verkrijgbaar met deze munten. Op zondag sluit om 18.30 uur de verkoop van munten, aangeschafte munten kunnen niet gerestitueerd worden, vanaf 19.00 uur wordt er geen drank meer geserveerd. Er kan zowel contact als met PIN betaald worden, briefgeld van €100 of meer worden niet geaccepteerd.

Foto’s en film

Gedurende het hele weekeind worden er foto’s en film opnames gemaakt. Deze kunnen voor pr-doeleinden gebruikt worden.

Kleedkamers Majorettes

Kleedkamers 4 & 5 zijn beschikbaar voor het omkleden van de deelnemende majorettes.

Koninginnen toilet

Koninginnen kunnen gebruik maken van de toiletten in de kantine.

Paarden en koetsen

Paarden en koetsen kunnen zich opstellen op de Smallestraat bij de hoofdingang van het sportpark, graag aanrijden via de Meisterhout.

Speelhoek

Er is een speelhoek voor de kleine bezoekers bestaande uit een zandbak met speeltoestellen en springkussen, deze zijn op eigen risico te gebruiken, er is geen toezicht vanuit de organiserende vereniging.

Parkeren

Alle auto’s en bussen kunnen op de parkeerplaats van Juffrouw Tok, volg de instructies van de verkeersregelaars op.

Fietsenstalling

Fietsenstalling is bij de Meikever en op het daarnaast gelegen terrein van de schutterij aan de Smallestraat.

Locatie / Contact

Alle evenementen worden gehouden op of vanaf Sportpark de Meikamer, Smallestraat 42 te Nieuw-Dijk. Voor calamiteiten gedurende de evenementen is de organisatie te bereiken via Maarten Kroesen, 06-54926633.