voorbeeld-header-2-1024x120

Nationaal Tamboer Record 2021

Trommelgroep Sint Antonius Nieuw-Dijk begeleidt al jaren Schutterij Sint Antonius Nieuw-Dijk tijdens het marcheren op diverse concoursen, kringdagen, Europese treffen en natuurlijk het jaarlijkse Schuttersfeest. Sinds hun oprichting in 2009 doen zij dit op traditionele gildetrommen, zoals die vroeger werden gebruikt door onze schutterij. Op dit moment bestaat de groep uit 15 trommelaars, waarvan 6 jeugdleerlingen.

Onze schutterij viert dit jaar haar 100-jarig jubileum! Ter ere van dit jubileum wil de trommelgroep het Nationaal Tamboer Record behalen. Dit betekent dat zij met zoveel mogelijk tamboers, trommelaars en slagwerkers synchroon de Modelmars ten gehore willen brengen. Hiervoor hebben ze zoveel mogelijk deelnemers nodig.

De recordpoging zal plaatsvinden op het Regionaal Schutterstreffen op 12 september 2021 in Nieuw-Dijk. Tijdens deze dag worden diverse activiteiten georganiseerd om het 100-jarig jubileum van onze schutterij te vieren en te verbroederen met verschillende Gildes en Schutterijen. Uiteraard onder voorbehoud van eventuele overheids- of gemeentelijke maatregelen die het evenement kunnen verhinderen.

Wij hopen zoveel mogelijk deelnemers op de been te krijgen. Iedereen die de modelmars kan spelen is welkom! Dus, ook oud-leden die het nog niet verleerd zijn kunnen zich aanmelden.

Wilt u meedoen? Inschrijven kan door te mailen naar tamboerrecord@gmail.com. Vermeld de naam van de vereniging en het aantal deelnemers dat meedoen aan de recordpoging. Verdere vragen kunt u ook sturen naar dit emailadres. U ontvangt tevens de modelmars waarmee wij het record willen vestigen.

Nationaal Tamboer Record 2021