Pasavond 6 januari 2020

Uit

Op 6 januari 2020 zal de ENIGE pasavond plaatsvinden.

Dit is de pasavond die voorheen altijd in April werd georganiseerd !!!

Op deze avond kunnen schutters (OOK ALS JE IN 2020 LID GAAT WORDEN) een hesje aan laten meten, of kunnen schutters waarvan het hesje te krap of te wijd is geworden, het hesje weer op maat laten maken. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleding van de functionarissen van de schutterij.

De laatste jaren blijkt dat het toch nog vaak voorkomt dat leden vlak voor het schuttersfeest nog iets vermaakt willen hebben, of zelfs bij Ans aankloppen voor een nieuw hesje. Met de wetenschap dat het maken van een hesjes zo’n 8 weken duurt, begrijp je dat het niet mogelijk is om dan nog iets te regelen.

Dus zorg ervoor dat je voor 6 januari je hesje of ander kostuum weer eens hebt aangetrokken, zodat je tijdig weet of je kleding nog past.

Wij willen de leden er ook nog eens op wijzen dat het niet de bedoeling is om het hesje uit te lenen aan iemand anders. Draag je je hesje niet meer, lever dan je hesje in bij Ans, zodat een andere schutter het weer kan gaan dragen. Indien mogelijk kan het hesje voor iemand anders vermaakt worden, dat bespaart de Schutterij weer de aanschaf van een nieuw hesje (wat toch zo’n 350 euro kost).

De pasavond is bij Ans Kraus aan de Smallestraat nr. 6 en begint om 19.00 uur.

Indien je verhinderd bent, maar wel langs wilt komen voor je kleding, neem even contact op met Ans (Tel. 0316-226077).