Pasavond op maandagavond 21 februari @ De Meikever

Uit

Geachte leden van Schutterij St. Antonius,

Op maandagavond 21 februari aanstaande vindt er een pasavond plaats. Op deze avond kunnen schutters een hesje aan laten meten, of kunnen schutters waarvan het hesje te krap of te wijd is geworden, het hesje weer op maat laten maken.
 
Houdt er wél rekening mee dat wij helaas niet alle kleding op tijd geleverd zullen krijgen of op maat kunnen maken voor het jubileum weekend van 22, 23 en 24 april.
 
De pasavond vindt van 18.00 tot 20.30 plaats bij de Meikever in Nieuw-Dijk. U kunt een plek reserveren via de volgende link: https://stantonius.nl/aanmelden-pasavond

Let op!

  • Binnen is een mondkapje verplicht.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden.
  • Op locatie is het mogelijk om uw handen te desinfecteren.

Wij willen de leden er ook nog eens op wijzen dat het niet de bedoeling is om het hesje uit te lenen aan iemand anders. Draagt u uw hesje niet meer, lever dan uw hesje in bij Ans, zodat een andere schutter het weer kan gaan dragen. Indien mogelijk kan het hesje voor iemand anders vermaakt worden, dat bespaart de Schutterij weer de aanschaf van een nieuw hesje (wat toch zo’n €300,- euro kost). Bij inlevering van uw hesje ontvangt u uw borg terug.

Met vriendelijke groet en blijf allen gezond,

Bestuur schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk