Rabobank Clubkas actie 2020

Uit

Geachte leden van Schutterij St. Antonius,

Schutterij St. Antonius heeft zich wederom aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Arnhem en Omstreken stelt een groot bedrag beschikbaar voor de verenigingen en stichtingen binnen de regio.

Als lid van Rabobank Arnhem en Omstreken kunt u tussen 5 oktober en 25 oktober stemmen op uw favoriete vereniging en/of stichting. Hoe meer stemmen er worden binnengehaald, hoe groter de kans dat de schutterij een bedrag mag ontvangen. Het bedrag dag wij eventueel mogen ontvangen willen wij graag besteden aan de aanschaf van een nieuw standaardvaandel.

Via deze weg vragen wij daarom om uw steun (zegt het voort). Alle leden van Rabobank Arnhem en Omstreken mogen stemmen. Leden van de Rabobank ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post uitleg over het stemmen en een persoonlijke stemcode. Uw stem kunt u in de stemperiode op onze eigen Rabo pagina uitbrengen via:

https://www.rabo-clubsupport.nl/arnhem-en-omstreken/deelnemers/details/90915-rk-schutterij-st-antonius?categorie%5BOVERIGE%5D=1&actiefin%5BMONTFERLAND%5D=1

Alvast bedankt voor uw steun en stem!